Компанія TerrAscend Corp., оператор канабісу з головним офісом у Канаді та активами в США, уклала угоду на отримання старшого забезпеченого кредиту на суму $140 мільйонів від FocusGrowth Asset Management, провідного постачальника капіталу для сектору марихуани, та інших учасників синдикату кредиторів.

Згідно з пресрелізом, умови кредиту такі:

  • Процентна ставка становить 12,75%.
  • Термін погашення — серпень 2028 року.
  • Відсутні штрафи за дострокове погашення.
  • Кредит гарантований компанією TerrAscend.

Кредит буде виданий у двох частинах:

  • Перша частина в розмірі $114 мільйонів піде на операції TerrAscend в Каліфорнії, Меріленді та Пенсильванії. Компанія використала ці кошти для погашення боргу на своїх операціях у Пенсильванії. Якщо залишаться кошти, вони будуть використані для потенційних угод злиття та поглинання, спрямованих на географічне розширення.
  • Друга частина в розмірі $26 мільйонів, очікувана у вересні 2024 року, буде використана для погашення боргу в бізнесах TerrAscend у Мічигані.

Жодних ордерів не було видано в рамках кредиту.

«Завершення цього неразводнюючого фінансування зміцнює наш баланс і надає нам фінансову гнучкість для продовження виконання нашої стратегії зростання»

сказав Джейсон Вайлд, виконавчий голова TerrAscend, у заяві.

«Після закриття цього фінансування у нас немає іншого суттєвого боргу, термін погашення якого настає до кінця 2027 року».

У жовтні 2022 року дочірні компанії TerrAscend у Меріленді та Нью-Джерсі отримали кредит на $45,5 мільйонів від Pelorus Equity.

Leave A Reply

Exit mobile version